Voor wie?

Wij bieden individuele aandacht, creatieve ontwikkeling en begeleiding op maat, aan mensen met een beperking. Wij werken niet alleen maar met kralen maar ook met hout en andere materialen. Ook zijn er mogelijkheden voor portretschilderen. Er wordt gewerkt met mensen met een lichte lichamelijke of verstandelijke beperking met een WMO of WLZ indicatie (of denken daarvoor in aanmerking te kunnen komen). Uiteraard kunnen wij u hierbij adviseren. Ook eenzame mensen zijn van harte welkom waardoor er op een speelse wijze sociale contacten kunnen worden aangegaan.

Lunchroom Tikkie Bijzonder
Door wie, wanneer en waar?

Het is een kleinschalige dagbesteding van Zorghuis Alblasserwaard die de dagbesteding op de dinsdag, woensdag en donderdag op de gezellige locatie Lunchroom Tikkie Bijzonder aan het Merwedeplein op de Kerkbuurt mogelijk maakt. Wij vinden het belangrijk dat mensen de aandacht krijgen waar ze recht op hebben en begeleid worden zodat zij zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn.

Wij bieden dus individuele aandacht, veiligheid, (zelf) vertrouwen, begeleiding op maat, kleinschalig en maximaal 10 personen, creatieve ontwikkeling en vooral veel gezelligheid.

Lunchroom Tikkie Bijzonder

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons en wordt uw telefoonnummer genoteerd en wordt u z.s.m. teruggebeld of u stuurt een email naar: dagbesteding@zorghuisalblasserwaard.nl

Foto's
Lunchroom Tikkie BijzonderLunchroom Tikkie BijzonderLunchroom Tikkie Bijzonder
Bijzondere links
Openingstijden
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
ZondagGesloten

* Afhankelijk van het weer is ons terras langer geopend.

Contact informatie

Lunchroom Tikkie Bijzonder
Kerkbuurt 33
3361BC Sliedrecht

0184-745903
06-53461567
info@tikkie-bijzonder.nl
www.tikkie-bijzonder.nl

Lunchroom Tikkie Bijzonder © 2020 - 2021