De Lunchroom

Lunchroom Tikkie Bijzonder is gespecialiseerd in het verzorgen van vers belegde broodjes aan particulieren en bedrijven. Inmiddels is er ook vorm gegeven aan catering voor particulieren en bedrijven en ook bieden we een bezorgservice aan, zodat we meer werk voor de kanjers kunnen creëren. De lunchroom biedt een binnenruimte aan voor ongeveer 40 personen. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten belegde broodjes, warme en koude snacks, soep en warme en koude dranken. De lunchroom is geopend op woensdag t/m zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur.

Onze keuken is vanaf 16.30 uur gesloten. Er kunnen na 16.30 uur nog wel borrelhapjes, een borrelplank en een bittergarnituur besteld worden. 

Op de vrijdagmiddag en zaterdagmiddag houden wij een borreluurtje op ons verwarmde terras. (met mogelijke uitloop tot na 18.00 uur) 

Op zondag en maandag zijn wij gesloten en op de dinsdagen zijn er lesdagen om de horeca-kanjers op te leiden. We zijn op dinsdag ook open voor gasten.

Tot de doelgroep behoort het winkelend publiek dat een broodje koopt voor "in de hand" en voor het publiek dat kan plaatsnemen in de lunchroom of op ons verwarmde terras met plaats voor ongeveer 40 personen. Ook is de lunchroom in de avonden te huur voor vergaderingen en partijen.

U kunt u wensen met ons geheel vrijblijvend bespreken, volledige arrangementen behoren bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden.